Criar uma Loja Virtual Grátis


Total de visitas: 16073
Ebook descarga gratuita por bambini TERRA BAIXA

TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA

Ebook descarga gratuita por bambini TERRA BAIXA (Spanish Edition)

Descargar TERRA BAIXA PDF


Ficha técnica

  • TERRA BAIXA
  • ANGEL GUIMERA
  • Número de páginas: 128
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788448915896
  • Editorial: BARCANOVA
  • Año de edición: 2005

Descargar eBook gratisEbook descarga gratuita por bambini TERRA BAIXA (Spanish Edition)

Overview

Terra baixa és un drama en prosa d’Àngel Guimerà que planteja magistralment l’oposició entre el pla corromput (la terra baixa) i la muntanya incontaminada (la terra alta).
El protagonista, en Manelic, un home senzill i primitiu, és cridat per casar-se amb la Marta, una noia de la terra baixa que fins aleshores havia estat obligada a mantenir relacions íntimes amb el seu amo, en Sebastià, el qual pretén continuar-les més enllà del que per a ell és un matrimoni de conveniència. La Marta, envilida per la relació forçada amb en Sebastià, troba en l’amor d’en Manelic la força per esdevenir lliure i trencar la dependència que la subjectava a en Sebastià. Aquest enfrontament de la dona amb l’autoritat de l’amo, en un món que encara es regeix per les relacions de poder, desencadena un drama que acaba amb la mort d’en Sebastià a mans d’en Manelic.
En el rerefons de l’obra es percep l’ambient de la societat rural a la Catalunya de l’època, on els camperols havien de suportar una feixuga dependència dels amos de les terres. Contra aquesta situació, Guimerà crea el mite de la Terra Alta, un món incontaminat, on no existeix el mal i d’on surt l’heroi que s’oposa a la corrupció de la terra baixa i venç el mal.

Pdf Recomendados: Ebooks for mobiles free download Extreme Garage Science for Kids! in English by James Orgill, Joanna Orgill, Mara Harris 9781641701204 here, Téléchargement gratuit de livres anglais pdf Vilaines filles au corps de rêve download pdf, Descarga gratuita de libros de kindle gratis BASE DE DATOS DE SEGURIDAD Y SALUD LABORAL EN LA CONSTRUCCION (1 CD-ROM + 1 LIBRO GUIA) (Spanish Edition) download pdf, Descarga gratuita de libros electrónicos sin membresía (I.B.D.) MANUAL DE URGENCIAS Y CUIDADOS INTENSIVOS EN PEQUEÑOS ANIMALES read pdf, Good pdf books download free 10 Minutes 38 Seconds in This Strange World by Elif Shafak download pdf,